Woensdag 3, donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019
Woensdag 3, donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019

Prachtige locatie

 

Ook dit jaar zal het Bierfestival Groningen weer plaatsvinden in de prachtige Martinikerk. Het Bierfestival vindt plaats op 3, 4, 5 en 6 april 2019.

Bierdiner

 

Op woensdag 3 april 2019 zal het Bierdiner weer plaatsvinden. Houd de site in de gaten voor meer informatie.

Wedstrijden

Ook dit jaar zullen er verschillende wedstrijden plaatsvinden. Waaronder brouwwedstrijden en de bier- en spijswedstrijd.

Waar kan ik tickets kopen voor het Bierfestival 2018?

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Het Bierfestival Groningen.

Belangrijk: Om toegang tot een masterclass te krijgen, heeft u naast het ticket voor de masterclass ook een ticket voor de desbetreffende sessie nodig.

Waar vindt het Bierfestival plaats?

Het Bierfestival vindt plaats in de Martinikerk in Groningen. Het adres is Martinikerkhof 3 te Groningen.

 Kan ik mijn entreeticket via mijn telefoon laten scannen?

Ja, het is mogelijk om de entreeticket via je telefoon te laten scannen. Let wel op dat de helderheid van je toestel hoog genoeg is en dat er geen barsten in je scherm zitten.

Wanneer vindt het Bierfestival Groningen 2018 plaats?

Donderdag 12 april       19:00 – 23:00

Vrijdag 13 april                19:00 – 23:00

Zaterdag 14 april            13:00 – 17:00

Zaterdag 14 april            19:00 – 23:00

Is er een garderobe aanwezig in de Martinikerk?

Ja, er is een garderobe aanwezig. Dit kost €1,- per item.

 Ik kom met de auto, waar kan ik parkeren?

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden rondom de Martinikerk. Kijk op de website van de Gemeente Groningen voor meer informatie over locaties en tarieven

https://gemeente.groningen.nl/parkeren-en-vervoer

Wanneer je niet in het centrum wilt parkeren, kun je gratis terecht op één van de vijf grote P+R-terreinen. Vanaf daar rijdt de P+R Citybus. Het parkeren is gratis, het busvervoer voor maximaal vijf inzittenden kost € 6,- (retour).

De P+R parkeerplaatsen staan aangeven op de snelweg. Dit zijn P+R Hoogkerk, P+R Kardinge, P+R Haren/A28, P+R Reitdiep en P+R Meerstad. Kijk voor meer informatie op https://gemeente.groningen.nl/pr-terreinen-en-pr-bus-q-link

 Ik kom met het openbaar vervoer, hoe kom ik bij de Martinikerk?

Vanaf het Centraal Station Groningen vertrekt bijna iedere vijf minuten een bus naar de Grote Markt. Lijn 1, 3, 4, 5, 10, 100, 163 stoppen op de Grote Markt. Vanaf daar is het nog geen twee minuten lopen naar de Martinikerk. Ook richting station gaan de bussen bijna iedere vijf minuten, denk er dan wel om dat dat je dan aan de overkant van de straat moet instappen. Kijk voor meer informatie en de exacte vertrektijden op https://qbuzz.nl/GD/plan-mijn-reis/reisplanner of op https://9292.nl/

Wat zit er bij een ticket  voor Het Bierfestival inbegrepen?

Wanneer u een ticket voor het bierfestival bestelt, heeft u hiermee toegang tot het festival. Bij de ingang ontvangt u dan een plattegrond van de Martinikerk, een proefglas, een flesje water en twee consumptiemunten.

Hoe kan ik betalen bij het Bierfestival Groningen Open Air?

Tijdens het Bierfestival Groningen Open Air op 13 april en 14 april 2018 zal er een kassa op het terrein aanwezig zijn. Hier kunt u terecht voor munten en een proefglas. Heeft u geen glas, dan kunt u deze voor €5,- kopen inclusief flesje water bij de kassa. Munten zijn net als in de Martinikerk €2,30 per stuk. Wanneer u uit de kerk komt kunt u bij het Bierfestival Groningen Open Air gebruik maken van hetzelfde glas.

Ik ben mijn proefglas verloren of deze is kapot, hoe kom ik aan een nieuwe?

Een nieuw proefglas kunt u bij de muntenbalie kopen voor €2,50 per stuk.

Wat kan ik doen met mijn overgebleven munten?

De overgebleven munten kunt u inleveren op vrijdag en zaterdag tussen 15:00 uur en 20:00 uur bij het Bierfestival Groningen Open Air en tot en met de week van het Nederlands Bier (t/m 26 mei 2018) bij Café De Toeter. Bij Café De Toeter ontvangt u voor deze munt een proefglas met een speciaalbier van de tap. Munten zijn niet inwisselbaar voor geld.

Goed om te weten: Indien er bij de ingang van De Martinikerk een rij ontstaat, zullen wij bij de rij langsgaan voor het verkopen van de munten. Deze munten zitten verpakt in zakjes van 10 stuks.