Woensdag 11, donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018
Woensdag 11, donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018

Prachtige locatie

 

Ook dit jaar zal het Bierfestival Groningen weer plaatsvinden in de prachtige Martinikerk. Het Bierfestival vindt plaats op 11, 12, 13 en 14 april 2018.

Bierdiner

 

Op woensdag 11 april 2018 zal het Bierdiner weer plaatsvinden. Houd de site in de gaten voor meer informatie.

Wedstrijden

Ook dit jaar zullen er verschillende wedstrijden plaatsvinden. Waaronder brouwwedstrijden en de bier- en spijswedstrijd.

Brouwwedstrijden

Tijdens de achtste editie van het Bierfestival worden er opnieuw brouwwedstrijden gehouden. Tijdens deze wedstrijd zullen amateurbrouwers onderling strijden om het mooiste biertje. Het bier dat dit jaar gebrouwen zal worden zal een ondergistend Schwarzbier zijn met een alcoholpercentage tussen de 4% en 5.5%. Deelname aan de amateurbrouwwedstrijden is gratis. Daarnaast kunnen amateurbrouwers gebruik maken van hop van De Klappe uit Zuidbroek, oergraan van Graanrepubliek en mout van Hollandmalt. Deze streekproducten worden kosteloos aangeboden, zolang de voorraad strekt.

Voor de professionele brouwers hoeft dit Schwarzbier niet perse ondergistend te zijn.  Daarnaast kunnen zij ook strijden om de beste tripel.

Meld je nu aan voor de brouwwedstrijden door te mailen naar info@bierfestivalgroningen.nl. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!