Woensdag 15, donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020
Woensdag 15, donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020

Prachtige locatie

 

Ook dit jaar zal het Bierfestival Groningen weer plaatsvinden in de prachtige Martinikerk. Het Bierfestival vindt plaats op 15, 16, 17 en 18 april 2020.

Bierdiner

 

Op woensdag 15 april 2020 zal het Bierdiner weer plaatsvinden. Houd de site in de gaten voor meer informatie.

Wedstrijden

Ook dit jaar zullen er verschillende wedstrijden plaatsvinden. Waaronder brouwwedstrijden en de bier- en spijswedstrijd.

Bierdiner 2019

Wil jij een avond genieten van heerlijke gerechten en bijpassende bieren? Haal dan nu je kaarten voor hét bierdiner, welke plaatsvindt op woensdag 3 april 2019. De inloop is tussen 18.30 uur en 19.00 uur, vanaf 19.00 uur start het diner. Dit wordt een heerlijke avond met bieren uit het Noorden. De streekgerechten zijn samengesteld in nauwe samenwerking tussen biersommelier Arvid Bergström, vijf noordelijke topchefs en de bierbrouwerijen. Het bierdiner zal gehost worden door biersommeliers Melissa Cole en Fiona de Lange.

Daarnaast zal er aan tafel uitleg gegeven worden over de bieren en de gerechten door de volgende lokale en (inter)nationale biersommeliers: Alain Schepers, Frank Boelens, Frank Tapper, Jet van de Griendt, Jurjen Verver, Martijn Vissering, Pepijn van der Waa, Peter Torenbosch, Pieter Grijpstra, Taeke Oosterwoud en Yu Mey Kwee.


Voorgerecht: 
Chef Willem Schaafsma van Restaurant Eindeloos uit Leeuwarden.
Tussengerecht: Chef Mark Spekschate van Restaurant de Pijp – Wine & Dine
Tussengerecht: Chef Louis Tonkes van Restaurant Hof van Saksen
Hoofdgerecht: Chef Henrice Dijks van Bistro ’t Gerecht
Nagerecht: Chef Jan Smink van Restaurant Smink