Woensdag 11, donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018
Woensdag 11, donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018

Prachtige locatie

 

Ook dit jaar zal het Bierfestival Groningen weer plaatsvinden in de prachtige Martinikerk. Het Bierfestival vindt plaats op 11, 12, 13 en 14 april 2018.

Bierdiner

 

Op woensdag 11 april 2018 zal het Bierdiner weer plaatsvinden. Houd de site in de gaten voor meer informatie.

Wedstrijden

Ook dit jaar zullen er verschillende wedstrijden plaatsvinden. Waaronder brouwwedstrijden en de bier- en spijswedstrijd.

Bier- en spijswedstrijd

Er wordt steeds meer gedaan met bier- en spijscombinaties. Bier bevat immers alle basissmaken die ook in eten voorkomen. Bier heeft een veel grotere bandbreedte dan wijn als het om smaak gaat. Dat biedt kansen voor restaurants en eetcafés. Er bestaan al eeuwen vele prachtige gerechten in combinatie met bier, echter zijn er nog tal van andere combinaties op te noemen die creatieve geesten kunnen bedenken.

Tijdens Bierfestival Groningen zullen weer diverse hapjes worden aangeboden door verschillende restaurants. Zo kunnen bezoekers een aantal combinaties tussen bier en spijs proeven. Daarnaast wordt er voor de zevende keer een bier- en spijswedstrijd georganiseerd op zaterdag 14 april. Net als voorgaande jaren zullen verschillende horecabedrijven uit heel Nederland de kans krijgen om de lekkerste en meest verrassende bier- & spijscombinatie te presenteren aan een ervaren jury. Aanmelden voor de bier- & spijswedstrijd kan nu via info@bierfestivalgroningen.nl. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Deelname bedraagd 25 euro per restaurant.